dinsdag 2 oktober 2018

Angelique Haak: Een nieuw begin

De Crime Compagnie
Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Haar ouders zijn door een auto ongeluk om het leven gekomen. Dertien jaar geleden heeft ze daarom een rigoureus besluit genomen om weg te gaan uit haar vertrouwde omgeving.
Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega's werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is, nu het erop lijkt dat de Mythologie-moordenaar het ook op haar gemunt heeft...

Ik heb dit boek als luisterboek "gelezen". Ik vind het ontzettend wennen on te luisteren wanneer iemand anders voorleest. Zeker wanneer degene die tijdens de enorme klus van het voorlezen, af en toe niet helemaal weet wat ze voorleest. Ze struikelde af en toe over woorden en legde in mijn oren de klemtoon op gekke plekken in woorden.
Dat neemt niet weg dat ik de afgelopen dagen met reizen en rommelen in huis heerlijk bezig gehouden ben met een spannend verhaal.  Waarbij het lang onduidelijk was wie er nu achter de moorden zat. Er was keuze uit vier mannen die er allemaal achter zouden kunnen zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten