dinsdag 11 september 2018

Nathalie Pagie: Paradijsvogels

De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Ze heeft niet veel zin in deze manier van verslag geven, maar wanneer ze voor de Dageraad wil blijven schrijven, moet er geld in het laatje komen. Als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal.
Met hulp van haar collega Diego Martinez in Nederland gaat Tara op onderzoek uit en ontdekt ze dat het eiland ook duistere kanten heeft. Ze trekt een grotere beerput open dan ze ooit voor mogelijk had gehouden: het luxe eilandleven blijkt niet meer dan een zeepbel. Als de bewoners zich tegen haar keren zal ze moeten vechten voor haar leven.

Libelle had weer een bookazine cadeau bij het blad afgelopen week. Als dank je wel voor het abonnee zijn. Een cadeautje krijgen vind ik altijd leuk en zeker wanneer het zo'n spannend verhaal is. Vanaf de eerste alinea's zat ik in het verhaal en ik ben gistermorgen begonnen met lezen en heb het inmiddels uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten