zaterdag 14 juli 2018

Tami Hoag: Het negende meisje

Dankzij de app van Vakantie bieb die weer voor iedereen te gebruiken is in de maanden juli en augustus, heb ik dit verhaal gelezen.

the house of crime
Het ongeïdentificeerde lichaam dat gevonden wordt in Minneapolis is het negende in precies een jaar tijd. Rechercheurs Sam Kovac en Nikki Liska zijn geschokt als ze ontdekken dat het lichaam van het meisje onherkenbaar is verminkt. Als Kovac en Liska zich verdiepen in de zaak stuiten ze op een beerput van familieproblemen, pesterijen en uiteindelijk een prille liefde. Wat is het jonge meisje uiteindelijk fataal geworden?

Géén idee hoe het komt dat het ene verhaal je gelijk bij de lurven pakt. Dat er andere verhalen zijn die best leuk zijn om te lezen, maar dat het ook niet erg is om er alleen maar in bed in verder te lezen.
Dit viel duidelijk in de eerste categorie. Misschien vanwege de herkenbaarheid om ergens bij te willen horen, om het pesten wat er gebeurd. Of om de zo duidelijk neergezette politie mensen, die echt niet immuun zijn voor wat er gebeurd, zeker ook om de een van de agenten 2 zoons heeft.
Zoals Ruud de Wild op de radio roept: een ereader áánráder.. 😂



1 opmerking: