zaterdag 27 mei 2023

Elizabeth Bevarly - Jayne en Erik, Lila en Nicholas, Meredith en Adam, Sylvie en Marcus.

 
Harlequin
 
 
Jayne en Erik ( Elizabeth Bevarly)
Dit had ze niet zien aankomen! Tot Jaynes stomme verbazing vraagt de knappe man die net een trouwring bij haar heeft gekocht vervolgens haar ten huwelijk. Een extreem geval van liefde op het eerste gezicht, of is hier meer aan de hand?  
 
Lila en Nicholas ( Katherine Garbera)
War er maar een gebruiksaanwijzing voor deze situatie...  Twee jaar lang dacht Lila dat Nicholas haar sexy baas, haar niet zag staan - Tot een zeer opwindende periode op zijn bureau het tegendeel bewijst. Maar al snel maakt haar vreugde plaats voor twijfel.

Meredith en Adam (Kate Little)
Eenmaal, andermaal... met hart en ziel verkocht?
Na een gebroken hart weet Meredith het zeker, liefde en lust zijn niets voor haar. Maar dan wordt ze op een veiling voor het goede doel "gekocht"door de zeer aantrekkelijke Adam, En al snel weet ze het helemaal niet zo zeker meer.

Sylvie en Marcus. ( Anne Marie Winston)
Neemt hij haar bedrijf over... of haar hart?
Marcus mag dan onweerstaanbaar zijn, toch wil Sylvie niet dat hij het bedrijf waar zij werkt overneemt. Dan is ze namelijk haar baan kwijt, en de collega's die ze als familie beschouwt. Dus verzint ze een list...
Lekker op de camping aan het lezen. Een 4 in 1 verhaal. Een beetje veel van hetzelfde 🙊 Wel door vier verschillende schrijfsters geschreven. In een appartementencomplex wonen vier jonge vrouwen, die dankzij een mooie broche van de hospita het geluk vinden. Met een mooie, breedgeschouderde man... en dat vier keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten