woensdag 28 december 2022

Kerstspecial 3-in-1

Susan Meier - Baby onder de kerstboom.
Wanneer Gwen, die haar baby alleen opvoedt  een baan vindt waarbij ze Claire nee mag nemen, is ze dolblij. En als dan haar baas, Andrew Teaberry, zeer aantrekkelijk is, lijkt het helemaal te mooi om waar te zijn. Jammer dat hij buiten haar bereik is, en dat hij geen verstand heeft van kleine kinderen. Want de opwinding die ze voelt heeft beslist niet alleen met Kerstmis te maken!

Barbara Wallace - Een magisch kerstfeest.
Gill weet wel dat sommige vrouwen heel graag willen trouwen, maar voor haar is dat niets. Zij wil carrière maken en uiteindelijk het reclamebureau runnen waar ze werkt. Het project voor het jeugdcentrum waarover Olivier de leiding heeft, ziet ze dus ook als opstapje. Oliver werkt met zijn hart, en dat intrigeert haar, maar toch weet ze het zeker: voor liefde heeft ze geen tijd!

Karina Bliss - Lichtjes voor Kerstmis 
Erica moet uit geldnood haar huis verkopen, en daarom is ze vastbesloten hun laatste Kerstmis daar zo betoverend mogelijk te maken voor haar zoontje Will. Al jaren versiert iedereen bij haar in de buurt zijn huis met lichtjes, alleen haar knorrige buurman Mike doet niet mee.
Normaal gesproken zou ze dat niet zo'n probleem hebben gevonden, maar nu kan ze dat niet accepteren en gooit ze alles in de strijd om hem op andere gedachten te brengen!

Heerlijk om in deze periode kerstverhalen te lezen. Deel een en twee blijken over tweelingzussen te gaan. Het derde verhaal staat op zichzelf.
Kabbelende verhalen van twee mensen waarbij de vonk gelukkig over slaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten