woensdag 24 augustus 2022

Jill Mansell - Heerlijk duurt het langst.

Luitingh Sijthoff
Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?


Lainey werkt met Kit in een chateau in Frankrijk. Jammer genoeg gaat de boel daar dicht, nog voor het goed en wel open is. Dan maar op zoek naar ander werk. In Engeland wordt een echtpaar gevraagd om een huishouden te runnen. Ze zijn dan wel geen stel, maar dat hoeven ze daar niet te weten...

Een leuk om te lezen verhaal van Jill Mansell. Dik genoeg om de personages een beetje te leren kennen. Luchtig genoeg om te weten dat het allemaal wel goed gaat komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten