donderdag 3 juni 2021

Lucinda Riley: De zevende zus

Xander Uitgever BV
De mysterieuze zevende zus was altijd onvindbaar, maar na de onthulling van Georg Hoffman dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally dat er twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland, en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. CeCe, die in AustraliĆ« woont, gaat op onderzoek uit. Dat blijkt pas het begin van de zinderende zoektocht naar de zevende zus, want de vrouw met de bijzondere ring is net aan een grote reis begonnen. Het wordt een race tegen de klok die de zussen de hele wereld over voert. Ze proberen haar spoor te volgen in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland, maar ze lijken steeds een stap achter te lopen…

Jeah! het langen wachten is beloond met het verhaal over de zevende zus. Inmiddels is ook al bekend dat het verhaal van Pa Salt er ook aan komt.

In dit verhaal wordt de geschiedenis van de Ieren, de Ira en de Engelsen belicht. Mooi, want dat is ook een hele nare oorlog geweest...
Grappig ook dat door de naam Mary te gebruiken, je als lezer echt op het verkeerde been gezet wordt. Een mooi boek, ik ben blij dat ik hem voor de vakantie bewaard heb.

Update 11 juni 2021.
Waarschijnlijk komt het Pa Salt boek er niet. Lucinda Riley bleek als een paar jaar ziek te zijn en is  vandaag overleden.


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten