donderdag 15 april 2021

Marsha Canham: Schaduwen in de woestijn.

uitgeverij de Vrijbuiter
Het was een kansloze onderneming, maar dat weerhield de mooie, energieke Aubry Blue er niet van naar Santa Fe te reizen om wraak te nemen. In het verleden waren gruwelijke dingen gebeurd, die haar nog steeds kwelden. Vermomd als preutse schooljuffrouw hield ze meer verborgen dan alleen haar schoonheid. Niemand kon weten dat ze vastbesloten was haar doel te bereiken. Geen mens wist dat ze grote kwaliteiten als scherpschutter had, en een ijzeren wil om te overleven. Behalve die ene man.
Zijn verleden moest geheim blijven... totdat Christian McBride eindelijk gerechtigheid zou vinden. Jaren geleden was hij in de gevangenis terecht gekomen, terwijl hij onschuldig was. Samen met Sun Shadow. de stoïcijnse indiaan, ging hij naar het westen. Hij wist dat zijn leven gevaar zou lopen, zeker toen zijn hart ten prooi dreigde te vallen aan de geheimzinnige vrouw met gitzwart haar. 
Samen maakten ze per koets een barre tocht dwars door de woestijn. Het werd een reis die, zoals later zou blijken, voor alle partijen ingrijpende gevolgen zou hebben.

Zo grappig dat dit boek nog in omloop is. Ik vond hem bij ons in de minibieb.
Ach het zou een bouquetreeks verhaal zijn. Dit speelt zich lang geleden af, toen mensen nog met een postkoets reisden. En verliefd worden deden ze toen ook al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten