dinsdag 26 november 2019

Gilian King: Geloof me maar.

Vcl/West Friesland
Twee kampen, twee verhalen: wie spreekt de waarheid?
Twintiger June gaat terug naar haar tienerjaren als ze haar jeugdliefde Julius na vele jaren weer tegen het lijf loopt. Ze is opnieuw smoorverliefd, met alle symptomen van dien. Het grote verschil: hij valt nu ook op haar!
June kan haar geluk niet op. Zij en Julius samen, dat is wat ze altijd wilde! Haar vriendinnen Sophie en Mira, met wie June naast vele hilarische acties ook serieuze momenten beleeft, zijn dolblij voor haar. Maar June zelf kan het amper geloven. Haar twijfels over Julius¿ oprechtheid stapelen zich op. Vooral wanneer het erop lijkt dat Maud, de verloofde van haar broer, zwanger is van Julius. Julius zelf houdt bij hoog en bij laag vol dat er niets van waar is. June weet niet wie ze moet geloven, dus neemt ze het heft in eigen handen, maar of dat nu zo slim is?

Voorgelezen door Jantine van de Bosch

Wat een heerlijk verhaal. Verliefd worden en uitgaan. Het eerste is al lang geleden en het tweede heb ik nooit gedaan. Geen idee dus hoe dat is tussen al die herrie te communiceren met anderen. Van de week heel wat ritjes met het OV voor de boeg, dus een luisterboek gestart.
Oeps, het is nu dinsdag morgen en het boek is al uit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten